Temps: 25 minuts
Dificultat: fàcil
Racions: 4
 

INGREDIENTS:

  • 1 conill d’1-1,5 kg
  • 1 cabeça d’alls
  • 3 patates grans
  • 1 cullerada de julivert fresc picat
  • 6 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre
  • pebre negre i sal

 

ELABORACIÓ
Posar una cassola al foc amb oli d’oliva i daurar els alls sense pelar. Quan estiguin llestos, retirar-los i afegir-hi el conill trossejat i salpebrat. Pujar el foc i daurar el conill uniformement.
Afegir de nou els alls, afegir el vinagre i tapar la cassola, continuant amb la cocció a foc baix.
Peleu les patates, tallar-les a quadrats i fregir-les en una paella amb oli d’oliva. Quan estiguin a punt, escórrer l’excés d’oli de les patates i salpebra. Afegir-les a la cassola del conill.
Servir el conill calent, amb les patates, empolvorat amb julivert fresc.
 

TRUCS I CONSELLS
En les dietes de control de pes es recomana substituir les patates fregides per una guarnició d’amanida o de verdures a la planxa. Si no es vol renunciar a les patates, es poden fer servir altres tècniques de cuinat. Una bona idea és rostir les patates al forn mentre es prepara el conill a la cassola. D’aquesta manera, aconseguim preparar un àpat complet en un temps rècord.