Temps: 25 minuts
Dificultat: fàcil
Racions: 4
INGREDIENTS:
- 1 conill d’1-1,5 kg
- 1 cabeça d’alls
- 3 patates grans
- 1 cullerada de julivert fresc picat
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- 1 cullerada de vinagre
- pebre negre i sal
ELABORACIÓ
Posar una cassola al foc amb oli d’oliva i daurar els alls sense pelar. Quan estiguin llestos, retirar-los i afegir-hi el conill trossejat i salpebrat. Pujar el foc i daurar el conill uniformement.
Afegir de nou els alls, afegir el vinagre i tapar la cassola, continuant amb la cocció a foc baix.
Peleu les patates, tallar-les a quadrats i fregir-les en una paella amb oli d’oliva. Quan estiguin a punt, escórrer l’excés d’oli de les patates i salpebra. Afegir-les a la cassola del conill.
Servir el conill calent, amb les patates, empolvorat amb julivert fresc.
TRUCS I CONSELLS
En les dietes de control de pes es recomana substituir les patates fregides per una guarnició d’amanida o de verdures a la planxa. Si no es vol renunciar a les patates, es poden fer servir altres tècniques de cuinat. Una bona idea és rostir les patates al forn mentre es prepara el conill a la cassola. D’aquesta manera, aconseguim preparar un àpat complet en un temps rècord.
Font: http://carnedeconejo.es.