El nostre producte

¡A Conill de les Serretes fem un producte de qualitat, envasat en bossa de plàstic amb la nostra imatge corporativa. Els pesos dels conills van des d’1kg fins a 1.2kg, per tant fem un conill petit tal com agrada a la majoria dels consumidors. Sempre intentem adaptar-nos a les preferències de cada client.

També tenim conill lletó o catxaps, sempre amb comanda anticipada.

A Conill de les Serretes també oferim l’opció de subministrar conill trossejat i conill trossejat a quarts.

L’escorxador que utilitzem és un escorxador petit, amb molta tradició i anys de funcionament, on és treballa de forma tradicional i cuidant molt el producte. El resultat és un conill ben presentat i amb molta qualitat que és nota molt amb el sabor i els dies de conservació a la nevera.

Conill de les Serretes

Qualitats nutricionals de la carn de conill

La carn de conill és una carn magra, rica en proteïnes d'alt valor biològic i caracteritzada pel seu baix contingut en greixos. A més, el seu perfil d'àcids grassos és majoritàriament d'insaturats, és a dir, cardiosaludable. Destaca també pel seu baix nivell de colesterol (59 mg/100 g de múscul), molt per sota del que contenen altres carns com el pollastre (81 mg/100 g), la de vaca (70 mg/100 g) o la carn de porc (61 mg/100 g). És una important font de minerals tals com el fòsfor i vitamines del grup B, com la vitamina B3, beneficiosa pel creixement i el desenvolupament, al mateix temps que destaca el seu baix contingut en sodi, permetent que es cuini sense necessitat d'afegir sal.

Informe d’Intercun sobre les qualitats nutricionals de la carn de conill

Venda a botigues i restauració

El sistema de treball per la venda a botigues i restaurants és semblant al de la venda directe. Es subministra un o dos cops per setmana depenent del consum de cada client. Les comandes es fan durant la setmana i el dia abans es porten els conills a l’escorxador per tal de que el producte sigui el màxim de fresc. Tots els conills són seleccionats i dins del la mida que cada client demana.

Conill de les Serretes

Venda directa a domicili

A Conill de les Serretes oferim venda directa a domicili. El radi de distribució d’aquest servei queda delimitat a Agramunt i les seves rodalies.

Per a distribucions a distàncies més llargues us recomanem posar-vos en contacte amb nosaltres per estudiar el volum de les comanes a distribuir, i les possibilitats de la proposta. Es tindrà en compte, sempre, que no hi hagi cap punt de venda de Conill de les Serretes al municipi on repartir la comanda.

Conill de les Serretes

No dubtis a contactar amb nosaltres, sense cap tipus de compromís!

Contacta’ns