INGREDIENTS (4 persones)
- Conill trossejat
- Arròs Bomba (got i mig)
- 2 tomàquets
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd, pebrot de romesco
- 3 grans d’all
- 1 litre de brou de verdures
- Safrà, orenga, romaní
- Sal
- Oli d’oliva verge
ELABORACIÓ
Pre-escalfem el forn a 180º.
Posem el conill en una paella calenta amb oli, salpebrem i marquem.
Baixem el foc. Afegim els alls, els daurem i afegim els pebrots tallats a daus.
Incorporem la polpa del pebrot choricero i el tomàquet i remenem. Infusionat el safrà amb el brou de verdures i ho afegim a la paella. Afegim 3 gots més de brou i les herbes aromàtiques. Portem a ebullició.
Incorporem l’arròs repartint per tota la paella. Coem a foc viu 5 minuts.
Baixem el foc, incorporem el conill i coem altres 10 minuts. Remenem.
CONSELL
Servir acompanyat d’allioli.
Font: http://carnedeconejo.es.